Søg / Find blandt 700 Blomsterhandlere i Danmark

Blomster.dk er en Quickguide/webindex, hvor du med bare 2 clicks og lidt scrol med musen, kan finde mere end 700 blomsterhandlere i Danmark - i de 4 første index i betjeningspanelet til venstre. 

Med Firmanavn, Adressen, eller Bynavn så finder du let frem til den blomsterhandler du søger. Eller vil du checke udvalget af blomsterhandler i f.eks.: "Odense" så er det jo ligetil at vælge Bynavn, og så vælge "M - N - O" i opdelingen. Bemærk. Bynavn er 4 spalte/kolonne fra venstre på siden/tabellen.

Med Postnummer, kan du finde den/de blomsterhandlere som opfylder dit behov for til geografisk nærhed. Skal du f.eks. til konfirmation hos familien i 6700 Esbjerg, kan du finde de blomsterhandlere som ligger i 6700 området og hvor du så kan hente en dejlig blomsterbuket til konfirmanden.
Med Danmarkskort-søgningen "Flowers 3 " finder du de blomsterhandlere, som gerne vil have, at du besøger deres hjemmeside "W Ebsite", for at få mere information, om f.eks.: Priser, Sortiment, Leveringsområder eller måske kigge nærmere i blomsterbutikkens billedgalleri, for bundne buketter, som de har lavet til forskellige lejligheder/events De samme blomsterhandlere giver dig i de 4 første index: Firmanavn, Adresse, Postnummer og Bynavn, også mulighed for, at du kan sende emails "E Post" direkte til butikken, finde butikken via "M Ap" knap, som viser butikkens nøjagtige geografiske placering i lokalområdet. "F Acebook" knappen linker direkte til blomsterhandlerens profil på Facebook, og endelige kan du også herfra klikke videre til butikkens hjemmeside på "W Ebsite".